sunnuntai 15. tammikuuta 2012

viikonloppu.

sunnuntai.. juha lähti töihin ja me kotiin jääneet löhötään ja katotaan frendien uusintoja.

eilen oli mukava päivä, terhi ja laura tyttärineen oli tässä kylässä, niin ja olli ja almakin. laura teki kaikille ruokaa (okei,mä keitin makaronit) ja lapset viihtyi pihalla monta tuntia liukureineen.

illalla mulle tuli vielä kaurakeksi-innostus, ja leivoinkin muutaman pellillisen. tosin sokeria ei ollu tarpeeksi mutta hyviä tuli silti.

KAURAKEKSIT
50 g margariinia
1 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1 rkl jauhoja
1 muna


Sulatin margariinin kattilassa ja lisäsin sinne ensin sokerin, sitten kaikki muut aineet. laitoin vähän myös vaniljasokeria mausteeksi. veri kuud. Tein taikinan kolminkertaisena :D (siksi se sokerikin loppui kesken), noilla mitoilla taikinaa tulee tosi vähän ja siitä ois tullu vaan paha mieli :D
Lisäksi vatkattiin vaniljavaahtoa, oli oikein herkullista.

Tänään suuniteltiin menevämme "Katin sisustusnavettaan", mutta kun juha joutui lähtee auttelee päivystäjää niin..en tiiä viittinkö yksikseen lähteä. ( www.katinsisustusnavetta.fi ) onhan se tosiaan viiteen asti auki :)

Ehkä mä lähden nyt muksujen kanssa liukurimäkeen hankkimaan hyvää ruokahalua, aattelin tehdä kanapuikkoja,currykastiketta ja riisiä sitten iltapäivällä.

palaamisiin.

1 kommentti: