keskiviikko 11. tammikuuta 2012

aamukahvia ennen päivän hommia.

hyvin nukutun yön jälkeen on hyvä herätä tähän päivään. harmi vaan että en nykyään saa unta enää kun yhden kerran herään,onneksi se tapahtui tänään vasta pikkuisen vaille kahdeksan :) tonyn kouluun ehtimisestäkään ei tänään tarvinu huolehtia, juha haki sen, siihen mä heräsinkin..

eilen illalla laura ja vauva oli meillä kylässä, leivottiin suklaapiirakkaa (pirkka-kaakaojauheen takana on ihan superhyväohje!!) ja ihan pikkuisen juoruttiin :D jossain vaiheessa iltaa sanni jo kyselikin että "miksi laura ja vauva on täällä niin kauan?" heh. tykkäsi kuitenkin hoitaa ja sylitellä vauvaa. ( yrtin lisätä tähän kuvaa siitä lauran vauvasta mutta ei suostunut yhteistyöhön tämä linkitys)..

lauran ohjeilla aion myös leipoa tänään leipää. teen ihan normi sämpylätaikinan, tai se pitää jättää tosi löysäksi kuulemma, kumota pellille ja antaa kohota ensin ihan rauhassa. sitten kylmään uuniin odottamaan uunin lämpeämistä halutulle asteelle ja sitten seuraillaan valmistumista. laura myös maustaa taikinan valkosipulilla ja juustolla,taidanpa minäkin :) katsotaan mitä koekilevassa keittiössä tänään siis tapahtuu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti