maanantai 23. tammikuuta 2012

tämmöistä tänään.

Huomenta..
Sannilla on tänään kotipäivä,sen verta toipilas on yhä. ollut nyt pientä lämpöilyä muutaman päivän, ja nyt on puhjennu älytön räkis..ehkä se siitä sitten pikkuhiljaa alkaa parantumaan. kuumetta ei ole voitu mitata kun hra nikolaihan on pureskellut tässä menneellä viikolla kuumemittarin käyttökelvottomaksi. kiitos siitäkin.

lähdetään kohta päivän piristämiseksi niinan ja lasten kanssa lohjalle; lauralle käymään,pitää joitan kenkiä ja ilmakiharrin viedä mennessämme. ja päästää makutuomariksi ristiäismekon kokeilussa.. "sen pitäis kyllä mennä kiinni mut en ite vaan saa sitä laitettuu takaa"..ok :D täytyis vissiin semmoinen koekakku leipoa ristiäisiä ajatellen..laura pyytänyt paria piimäkakkua sinne siis, ja aina ne ei täysin onnistu :D joten illalla taidan tehdä kokeilusatsin.

eilen leivoin tosiaan leipää, ja yhä jaksan ihmetellä että pussillinen kuivahiivaa ei nostattanut taikinaa juurikaan..oli ehkä liian viileä vesi..koska oon tommosen seittemän desin taikinan ennenkin nostattanut kyllä pussillisella hiivaa ( vaika ohjeessa on että 1pss/0.5l)..noh, tuosta tuli tuommoinen rieskamainen jälleen, mutta hyvin on tehnyt kauppansa sekin :D

ja jee,salikset alkaa tänään :D ja tonen jee, haavisto pääsi toiselle kierrokselle!!

palataan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti