maanantai 9. tammikuuta 2012

kotona.

Tultiin juuri muksujen kanssa kotiin ja tehtiin semmoinen pikasiivous, koska mun aamupäiväksi suunnitellut hommat vesittyi kylille lähdön takia. no ainakin sanni oli iloinen kun hain sen aikasemmin eskarista.

tänään tuli myös "ennakkoilmoitus" että sannille on paikka ojakkalan ala-asteella ensi syksynä. en epäile etteikö koulu olisi ihan mukava, oonhan itekkin käyny sitä mutta haluan koittaa saada sannin samaan kouluun kuin tony, eli tohon kuoppanummelle. täytyykin huomenna ottaa yhteyttä koulun rehtoriin ja kysyä miten mun kannattaa toimia, ettei tarvitse jälkikäteen paikkaa anoa :D (nimim. kokemusta on).

Tonyn treenit alkoi tosiaan tänään, ja ovatkin nyt sitten jatkossa tunnin myöhemmin kuin syksyllä. tänään tarvittiin pienet päikkärit ennen treenejä, oli pojalta ihan veto veks loman ja ekan koulupäivän jälkeen. sannilla tunnetusti virtaa on riittäny kotonakin..

pikkuista flunssapotilasta emmiliiniäkin näin tänään, ei paljoa nuhanenäisyys haitannut tytteliä, mutta aistihan aikuinen sen että vähän kehno olo toisella oli :) noh,eiköhän se siitä.
huomenna "birgitta" ja laura kylään, sitä ootellessa <3

nyt iltapuuhiin, iltapalaa ja hammaspesuja, niin pääsen minäkin joskus nukkumaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti